HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S Light Luxury a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy S Light Luxury a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy S Light Luxury

Până mai ieri, la nivel de zvonuri, îl știam ca Samsung Galaxy S8 Lite. Dar iată că numele său real este Samsung Galaxy S Light Luxury și pare să fie, cel puțin în primă fază, dedicat pieței din China. Oricum, la o primă vedere pare să fie singura piață capabilă să absoarbă un smartphone cel puțin ciudat. O reiterare a flagship-ului de anul trecut (cu ceva modificări de natură tehnică), la un preț mult prea apropiat de cel al flagship-ului de anul acesta. Da, așa este, Samsung Galaxy S Light Luxury este destul de aproape ca preț de Samsung Galaxy S9.

Hai mai bine să le luăm în ordine! Din punct de vedere tehnic, Samsung Galaxy S Light Luxury este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 660, asortată cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Samsung Galaxy S Light Luxury

Ecranul este un Super AMOLED de 5,8 inchi, Infinity Display, cu aspect 18,5:9 și rezoluție fullHD+ (2220 x 1080 pixeli). Pe partea din spate avem o singură cameră foto, cu senzor de 16 megapixeli, iar de selfie-uri se ocupă o cameră frontală de 8 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă, o certificare IP68, integrarea Bixby, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate, în lateralul camerei foto, încărcarea wireless și un set de căști ceva mai răsărite incluse în pachet, cam acestea sunt detaliile care merită evidențiate.

Samsung Galaxy S Light Luxury are un preț de vânzare de aproximativ 625 dolari, valabil pe piața din China. La așa preț, nu cred că va plânge nimeni după el dacă va rămâne captiv pe acea piață.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep