HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Xiaomi Mi 8

Cateva detalii despre Xiaomi Mi 8

Xiaomi Mi 8

Se pare că viitorul flagship al producătorului chinez se va numi Xiaomi Mi 8. Pentru cei care nu înțeleg de ce au ales cei de la Xiaomi să sară numere din sistemul lor de numerotare, explicația este că anul acesta compania aniversează 8 ani de la înființare. Și au vrut cumva să marcheze acest eveniment, astfel că flagship-ul care se va lansa pe 31 mai va purta numele de Xiaomi Mi 8.

Evident, câteva detalii de natură tehnică despre acest smartphone au ieșit la iveală. Se fac speculații inclusiv în ceea ce privește prețul de vânzare pe care îl va avea Xiaomi Mi 8 după momentul anunțului oficial. Vom reveni imediat asupra detaliilor comerciale.

Xiaomi Mi 8 va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 845, care va fi ajutată de o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Va exista și o variantă mai puternică, pentru entuziaști, cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă.

Ecranul terminalului va avea o diagonală de 6 inchi și va fi prevăzut în partea de sus cu un notch destul de generos. Pe spate va avea un sistem dual camera, care va fi ajutat din plin de un AI curajos, care va alege dintr-o multitudine de îmbunătățiri pe care le poate aduce automat fotografiilor realizate.

Legat de prețurile pentru Xiaomi Mi 8, versiunea cu 6 GB de RAM și memorie internă de 64 GB va avea un preț de 370 euro, iar cea puternică, cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă se va vinde cu 420 euro. Ca de obicei, Xiaomi aduce un raport preț/specificații extrem de atractiv, așa că aștept cu nerăbdare lansarea oficială.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep