HomeFeaturedFocusCoolpad Cool 2 prezentat oficial, aspect modern si specificatii decente

Coolpad Cool 2 prezentat oficial, aspect modern si specificatii decente

Coolpad Cool 2

Coolpad Cool 2 pare să se situeze la limita dintre entry-level și mid-range și propune o combinație de aspect relativ modern, cu specificații cât de cât decente. Aspectul modern este dat de ecranul alungit, proporție 18:9, cu diagonală de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (720 x 1440 pixeli), cu margini foarte înguste. Pe partea din față nu există buton fizic, iar sticla 2.5D care protejează display-ul se potrivește foarte bine pe acest design.

Coolpad Cool 2

De remarcat, ca o notă pozitivă, că telefonul Coolpad Cool 2 vine cu o construcție metalică de tip unibody, o adevărată binecuvântare pentru utilizatorii ce nu suportă spatele de sticlă care este tot mai prezent pe piața de smartphone.

În ceea ce privește specificațiile tehnice ale lui Coolpad Cool 2, terminalul nu excelează. Este construit în jurul unui chipset MediaTek MT6750 (procesor octa-core până la 1,5 GHz), ajutat de o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Pe partea din spate poate fi văzut un senzor pentru citirea amprentei digitale, acumulatorul are o capacitate de 3200 mAh, iar sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat.

Ajungem și la abilitățile foto ale lui Coolpad Cool 2. Pe spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor principal de 13 megapixeli și unul secundar de 0,3 megapixeli. Camera foto frontală este echipată cu un senzor de 8 megapixeli.

Așa cum spuneam, Coolpad Cool 2 este destul de jos în ceea ce privește trăsăturile sale tehnice. Însă sunt convins că acest lucru se va reflecta din plin și asupra prețului de vânzare pe care îl va avea telefonul. Deocamdată nu se cunosc detalii comerciale despre Coolpad Cool 2.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep