HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A8 (2018)

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A8 (2018)

huse de protectie pentru Samsung Galaxy A8 (2018)

Am avut cu ceva vreme în urmă un review Samsung Galaxy A8 (2018) în care am promis că vom ataca mai în detaliul câteva propuneri de huse de protectie pentru Samsung Galaxy A8 (2018). Asta pentru aceia care încă nu se pot împăca cu construcția din sticlă pe care o propun tot mai multe terminale actuale. Sau pentru cei care vor să își protejeze terminalul împotriva unor incidente nedorite.

Ca de obicei, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect, magazin online cu o ofertă variată de huse, carcase și alte accesorii pentru orice model de smartphone. Din gama foarte variată de accesorii dedicate modelului nostru, am ales câteva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A8 (2018) pe care vi le supun atenției.

Prima opțiune a fost o husă de tip cover, un Nillkin Sparkle Book Gri Inchis. Îmbracă și ecranul și îl protejează împotriva accidentelor, chiar dacă nu este cea mai elegantă. Are avantajul unui preț atractiv.

Preferata mea a fost o husă VRS Design High Pro Shield Dark Silver, care vine cu o textură interesantă pentru spate și cu o ramă metalică pentru un plus de protecție la nivelul muchiilor telefonului. Petru că vine mai în față, protejează și display-ul.

Pe același principiu, dar puțin mai simplă, este o husă Spigen din cauciuc negru.

De notat că MobileDirect comercializează și accesorii originale Samsung.

huse de protectie pentru Samsung Galaxy A8 (2018)Trebuie ținut minte că pe site se pot găsi mult mai multe variante de huse de protectie pentru Samsung Galaxy A8 (2018), astfel încât să fie satisfăcute toate preferințele.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep