HomeFeaturedFocusDouă noi culori pentru Samsung Galaxy S9 si S9+

Două noi culori pentru Samsung Galaxy S9 si S9+

Pentru că lumina reflectoarelor s-a cam oprit asupra altor producători de smartphone în ultima vreme, iar astăzi pare că OnePlus 6 este eroul principal, Samsung s-a decis să facă cumva să mai iasă în față. Așa că a oficializat două noi nuanțe de culoare, pe care oricum opinia publică le cam știa.

Fotografii și informații despre această îmbogățire a gamei (pe care eu o consider doar o mișcare de marketing) au tot ieșit la iveală, așa că anunțul era inevitabil. Însă data aleasă nu cred că este doar o coincidență.

Samsung Galaxy S9 și S9+ vor fi disponibile și în Burgundy Red, care chiar arată bine, dar și în Sunrise Gold, nuanță care se adresează celor care vor un auriu mai aparte. Cele două culori se alătură unei game de culori cu nume pompoase, dar nu foarte vioaie: Midnight Black, Titanium Gray, Coral Blue și Lilac Purple. O gamă oarecum monotonă, aș îndrăzni să afirm.

Samsung Galaxy S9 și S9+ în Burgundy Red și Sunrise Gold vor deveni disponibile în primă fază pe piețele asiatice, dar coreenii promit că se vor regăsi și pe piața globală destul de repede. Prețurile nu vor diferi de restul versiunilor de culoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep