HomeFeaturedFocusVIDEO: OnePlus 6 in teste de rezistenta la indoire si zgariere

VIDEO: OnePlus 6 in teste de rezistenta la indoire si zgariere

Plus un test ceva mai îndepărtat de incidentele care pot apărea în viața reală, de rezistență a ecranului la expunere la flacără. Deși, cine știe, poate unui utilizator fumător îi cade țigara aprinsă pe ecranul telefonului. Vorbesc despre o țigară clasică, pentru că cele electronice tocmai am citit astăzi că încep să explodeze și fac victime.

Toate aceste teste de rezistență pentru un smartphone sunt de fapt foarte atent organizate de către JerryRigEverything, care nu iartă niciun flagship. Mai devreme sau mai târziu, orice smartphone care se respectă ajunge și pe bancul de lucru al celebrului vlogger.

În mod oarecum neobișnuit, chiar în ziua în care OnePlus 6 s-a lansat oficial, apare și materialui video cu testele realizate pe acest smartphone. Semn că departamentul de marketing de la OnePlus a început să miște serios. Important este că telefonul a fost deja supus la cazne și pare că se descurcă foarte bine. Mai ales la îndoire, acolo unde mie mi se pare că accidentele pot apărea cel mai frecvent. Mai multe nu vă spun, vă las cu materialul video. Enjoy!

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep