HomeFeaturedFocusEnergizer Power Max P20, un power bank cu functii de feature phone

Energizer Power Max P20, un power bank cu functii de feature phone

Energizer Power Max P20

Vă dați seama că am exagerat în mod intenționat, însă descrierea nu este foarte departe. Energizer Power Max P20 este un feature phone cu un acumulator foarte mare (mai ales pentru acest tip de telefon), capabil să încarce alte dispozitive. Într-o lume a telefoanelor smart, mi se pare destul de evident că decizia de a achiziționa acest nou produs poate fi luată și din dorința de a avea o sursă externă de energie, simultan cu un telefon de rezervă.

Și tocmai pentru că vorbim de o lume a telefoniei mobile în care smartphone-ul este tot mai prezent, cred că specificațiile tehnice ale lui Energizer Power Max P20 nici nu sunt foarte importante. Contează mai mult acumulatorul de 4000 mAh și abilitatea telefonului de a alimenta alte dispozitive mobile prin intermediul conectorului USB clasic cu care este prevăzut.

Energizer Power Max P20

Energizer Power Max P20 are abilități dual-SIM și suportă în plus și un card microSD, deci se poate transforma și în mediu de stocare, la nevoie.

Pe partea tehnică, vine cu un display de 2,8 inchi și rezoluție 240 x 320 pixeli, cu un procesor Spreadtrum SC6531E și cu o memorie RAM de 4 MB. Are și o cameră VGA, și are și funcții de FM Radio și MP3 Music Player. Toate acestea confirmă faptul că Energizer Power Max P20 este ideal pentru funcția de al doilea telefon, sau telefon de rezervă, mai ales pentru cei care petrec perioade mai lungi de timp în zone ceva mai îndepărtate de civilizație. În teorie, telefonul are o autonomie de până la 31 de zile.

Din păcate nu se cunosc detalii comerciale despre Energizer Power Max P20, dar în momentul în care acestea vor ieși la iveală vă vom informa. Având în vedere că a fost anunțat cu aproape două luni în urmă și acum a devenit din nou de actualitate, cred că va fi disponibil în ofertele partenerilor cât de curând.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep