HomeFeaturedFocusMeizu M8c a fost prezentat oficial, vine cu argumentul unui pret mic

Meizu M8c a fost prezentat oficial, vine cu argumentul unui pret mic

Meizu M8c

Un nou terminal a fost anunțat oficial. Este vorba despre Meizu M8c, care propune un raport preț/specificații destul de atractiv. În plus, vine cu promisiunea că va ajunge și pe piețele europene. Deocamdată va fi pus în vânzare pe piața din Rusia. Și de acolo, din fericire (sau din nefericire), pare destul de aproape de restul Europei.

Meizu M8c

Meizu M8c pare să se situeze în partea de jos a categoriei mid-range. Este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 425, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 16 GB sau de 32 GB. Toate sunt ascunse în spatele unui display de 5,45 inchi, cu aspect 18:9. Rezoluția este de 1440 x 720 pixeli, adică HD+.

Meizu M8c are o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Aceasta din urmă compensează prin funcțiile de Face Unlock lipsa senzorului pentru citirea amprentei digitale.

Un acumulator de 3070 mAh și o paletă de culori destul de vioaie (roșu, auriu, albastru și negru) sunt detaliile care merită evidențiate atunci când vorbim despre Meizu M8c.

Așa cum spuneam, telefonul are un preț atractiv. Pe piața din Rusia, Meizu M8c este deja disponibil la aproximativ 140 de euro. Nu sună deloc rău!

via Meizu

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep