HomeMobileAndroidOptiunea de inregistrare a convorbirilor e disponibila pe Samsung S9/S9+ dupa cel...

Optiunea de inregistrare a convorbirilor e disponibila pe Samsung S9/S9+ dupa cel mai recent update (G960FXXU1BRE5 si G965FXXU1BRE3)

După cel mai recent update de firmware pentru Samsung Galaxy S9/S9+ (adică G960FXXU1BRE5 și G965FXXU1BRE3 ce au adus update-urile Android de securitate pentru luna mai și ceva îmbunătățiri legate stabilitate și performanță) anumite modele de smartphone-uri au primit opțiunea de înregistrare a convorbirilor. Update-ul a ajuns și în România ieri, însă disponibilitatea opțiunilor de înregistrare depinde de setările operatorului.

În UK funcționează, la noi încă nu am văzut să fie activă opțiunea. Trebuie să știți că înregistrarea unei convorbiri fără acordul interlocutorului este ilegală în mai toate țările.

Oricum, dacă nu aveți opțiunea, puteți folosi aplicații terțe precum ACR dacă vreți neapărat să vă înregistrați convorbirile.

Dincolo de asta, noul update vine cu patch-urile de securitate din luna mai pentru Android 8 și doar pentru asta e indicat să îl aplicați. Nu e mare, are doar 356 MB, însă o să vă ia câteva minute până îl aplicați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

7 COMENTARII

  1. Buna ziua , folosesc aplicația total recall ,inregistreaza dar nu reda sunetul, imi puteti spune ce as putea face?multumesc.

  2. Buna ziua,
    va rog un sfat:
    am un SM-Galaxy J300F/2017 la care am Instalat Cube ACR pentru inregistrat convorbirile telefonice si care a functionat f.bine pina in data de 26.08.19 cind am facut actualizare la softul acestui telefon si de atunci aplicatia numai functioneaza.Poate stiti alta aplicatie care poate sa faca fata la noile rigori impuse de Android 9.
    |multumesc mult

    • Dupa cum se vede si in imaginea de mai sus, daca operatorul permite acest lucru, in interfata moduluilui Phone apare butonul de inregistrare atunci cand e pornita deja o convorbire.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep