HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview RS5 (17666) vine cu cloud clipboard si un...

Windows 10 Insider Preview RS5 (17666) vine cu cloud clipboard si un File Explorer cu fundal negru

Windows 10 Insider Preview RS5 (17666)Microsoft a lansat în Fast Ring Windows 10 Insider Preview 1766, o versiune de test pentru RS5 ce conține mai multe elemente interesante. În primul rând vedem introdusă opțiunea Cloud Clipboard (WIN + N), prin care se pot face operațiuni Copy & Paste între dispozitivele conectate cu același Live ID. Pentru moment conținutul ce poate fi copiat trebuie să fie mai mic de 100kb, cu obiecte text, HTML și imagini mai mici de 1MB.

Windows 10 Insider Preview RS5 (17666)

Opțiunea Cloud Clipboard include și un istoric a ceea ce a fost copiat și se va sincroniza la fel ca Sets și Timeline.

Dincolo de Cloud Clipboard Microsoft a mai adus o temă închisă la culoare pentru File Explorer, noi elemente Acrylic și suportul pentru coduri de sfârșit de linie de tip Unix/Linux (LF) și Mac (CR), noutăți anunțate deja la BUILD.

Windows 10 Insider Preview RS5 (17666)Tot legat de noul Notepad, se poate selecta un cuvânt pentru ca apoi să poată fi căutat via Bing.

Bineînțeles că vin și câteva bugfix-uri dar și probleme. Din ce am citit, sunt importante, așa că e posibil să nu fie chiar o idee bună să puneți acest build de Insider Preview.

Din punct de vedere al noutăților, upgrade-ul pare atractiv așa că vă recomand să vedeți aici care sunt toate problemele și dacă decideți că merită, dați-i drumul la instalare!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep