HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 8 prezentat oficial, noul flagship de la Xiaomi

Xiaomi Mi 8 prezentat oficial, noul flagship de la Xiaomi

Xiaomi Mi 8

Xiaomi Mi 8 este noul flagship al producătorului chinez. Și parcă impulsionat de acest status, reușește să impresioneze prin câteva trăsături interesante. Este un telefon cu aspect modern, pentru care puterea de calcul (dacă putem să îi spunem așa) nu pare să fie o problemă. Ca o confirmare a acestui lucri vine declarația șefului Xiaomi care spune că terminalul scoate peste 300.000 de puncte în AnTuTu Benchmark. Un scor impresionant, cel mai mare de până acum (în condițiile în care este real). Și ca de obicei când vorbim despre un smartphone Xiaomi, raportul preț/specificații este unul extrem de atractiv.

Xiaomi Mi 8 este construit în jurul unui display Super AMOLED (produs de Samsung) de 6,21 inchi, cu aspect 18,7:9 și rezoluție de 2248 x 1080 pixeli. Așa cum era de așteptat, este prevăzut cu un notch și cu margini extrem de subțiri. Este primul smartphone de la Xiaomi cu notch în ecran.

Xiaomi Mi 8

Și dacă tot am vorbit de premiere, să spunem și că Xiaomi Mi 8 este primul smartphone cu dual GPS, pentru o localizare și pentru funcții de navigare cât mai exacte.

În spatele ecranului Xiaomi Mi 8 se bazează pe un chipset de top Qualcomm Snapdragon 845. Era de așteptat. La nivel de memorii, se disting patru variante. Primele trei au memorie RAM de 6 GB și capacități interne de stocare de 64, 128 sau 256 GB. Cea de top, care poartă numele de Explore Edition, are o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB, dar și senzorul pentru citirea amprentei integrat în display (restul versiunilor au senzorul de amprentă pe spate) și spatele semi-transparent, chestie care lasă la vedere componentele interioare.

Xiaomi Mi 8Și la nivel de camere foto Xiaomi Mi 8 stă foarte bine. O confirmă un scor DxOMark de 99 de puncte. Pe spate avem un sistem dual camera, compus din doi senzori de 12 megapixeli. Primul, un IMX363 de la Sony (f/1.8, 1.4µm), cel de-al doilea, un telefoto (2x) de la Samsung, model S5K3M3 (f/2.4, 1.0 µm). Camera foto frontală are un senzor de 20 megapixeli. Toate cele trei camere se laudă cu funcții AI pentru rezultate cât mai reușite.

Un acumulator cu capacitate de 3400 mAh, un connector USB Type-C, abilitățile dual-SIM și un Android 8.1 Oreo completează lista cu specificații tehnice. O listă care confirmă că Xiaomi Mi 8 este un adevărat flagship.

Prețurile pentru Xiaomi Mi 8 încep de la 360 euro și merg până la 440 euro pentru variantele convenționale. Explore Edition are un preț de 500 euro. Terminalul va fi pus în vânzare în câteva zile.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep