HomeFeaturedFocusMotorola lanseaza seria Moto G6 in Romania

Motorola lanseaza seria Moto G6 in Romania

seria Moto G6 in Romania

Este o veste minunată să vezi telefoanele din seria Moto G6 in Romania. Și asta pentru că Motorola a încercat cu această serie să vină cu un raport preț/specificații cât mai atractiv. Moto G6, Moto G6 Plus și Moto G6 Play devin și mai competitive pe o zonă a mid-range-urilor destul de aglomerată, unde Samsung sau Huawei au suficiente variante pentru publicul doritor. Cred însă, mai ales după ce am avut un prim contact cu aceste terminale din seria Moto G6, că Motorola intră destul de hotărât în această nișă și că are suficient potențial pentru a face o figură frumoasă.

Argumente sunt suficiente (și o să le trec rapid în revistă) însă pentru un succes comercial este nevoie și de suportul operatorilor și al distribuitorilor autorizați. Într-o piață în care vânzarea se face destul de mult prin intermediul operatorilor, așa cum este cea din România, Motorola a conștientizat că este nevoie de relații strânse cu aceștia și lucrează intens la acest aspect.

seria Moto G6 in Romania

În rest, despre Moto G6, Moto G6 Plus și Moto G6 Play știți deja toate detaliile tehnice. Eu o să insist cu câteva argumente, așa cum le văd eu, care vor face din aceste telefoane candidați serioși la preferințele publicului axat pe segmentul de mijloc.

În primul rând m-am bucurat să văd că, odată cu trecerea la ecrane alungite, de proporție 18:9, seria Moto G6 a îmbrățișat și construcția din sticlă. Chiar dacă mie nu îmi place așa de mult sticla pe telefoane, este o alegere mult mai inspirată decât plasticul ce imita metalul de la generația anterioară. Și tot prin comparație cu generația anterioară, s-a îmbunătățit și gama de culori disponibile.

Iar pentru cei care nu suportă sticla, printre care mă număr și eu, pentru simplu motiv că se văd foarte ușor urmele de degete, Motorola a inclus în pachetul standard și o husă de silicon pentru fiecare din modelele Moto G6, Moto G6 Plus și Moto G6 Play.

seria Moto G6 in Romania

Telefoanele se bucură de prezența câtorva funcții interesante pe zona de fotografie, au implementate câteva gesturi care activează anumite funcții (și chiar se dovedesc utile) și oferă suport (și încărcător) pentru încărcare rapidă a acumulatorului.

Sunt și alte detalii tehnice, pe care le voi surprinde mai ușor într-un material viitor. Avem deja la teste un Moto G6 Plus și vor veni și frații lui mai mici.

Mai rămâne să vă spun că oficialii Motorola au reconfirmat prețurile europene și pentru piața din România. De la 199 euro pentru Moto G6 Play, până la 299 euro pentru Moto G6 Plus. De văzut cum se vor traduce aceste prețuri în lei.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep