HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi S2 prezentat oficial, mid-range cu pret atractiv

Xiaomi Redmi S2 prezentat oficial, mid-range cu pret atractiv

Xiaomi Redmi S2

Asa cum ne-au obiștuit cel de la Xiaomi, terminalele lor au un raport preț/specificații foarte avantajos. Iar proaspăt lansatul Xiaomi Redmi S2 nu face excepție de la această regulă. Este un telefon cu specificații de mid-range, care poate face față fără probleme, cel puțin în teorie, cerințelor unui utilizator mediu de Android. Iar prețul foarte atractiv completează în mod fericit peisajul.

Xiaomi Redmi S2 are un aspect modern, cu display alungit (aspect 18:9), fără notch-ul destul de prezent la ultimele lansări de smartphone. Ecranul are o diagonală de 5,99 inchi și o rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli). Chipset-ul este un Qualcomm Snapdragon 625, cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz.

Xiaomi Redmi S2

La nivel de memorii, avem două versiuni de Xiaomi Redmi S2. Una cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă și una ceva mai atractivă, cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB.

În ceea ce privește abilitățile foto, Xiaomi Redmi S2 este prevăzut cu un sistem dual camera în partea din spate. Unul compus dintr-un senzor principal de 12 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 16 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 3080 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat în spate și un sistem de operare Android 8.1 Oreo completează lista de specificații tehnice pentru Xiaomi Redmi S2.

Așa cum spuneam la început, terminalul respectă tradiția Xiaomi în ceea ce privește raportul preț specificații. Varianta cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB are un preț de aproximativ 160 dolari, iar Xiaomi Redmi S2 cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB are un preț de aproximativ 200 dolari. Deocamdată terminalul este disponibil doar în China, dar acest lucru a început să nu mai fie o piedică chiar atât de mare.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep