HomeFeaturedFocusLista cu specificatii tehnice pentru Nokia X; telefonul a trecut pe la...

Lista cu specificatii tehnice pentru Nokia X; telefonul a trecut pe la TENAA

specificatii tehnice pentru Nokia X

Ca de obicei când se întâmplă această vizită pentru certificare, nu prea mai rămâne loc de secrete. Și pe lângă lista cu specificatii tehnice pentru Nokia X, avem și celebrele fotografii pe fundal albastru deschis pe care le publică TENAA. Se pare că telefonul este Nokia X6 care a leak-uit acum câteva zile. Cu toate acestea, nu toate detaliile tehnice publicate de instituția din China corespund cu ceea ce știam până acum.

specificatii tehnice pentru Nokia X

Din lista de specificatii tehnice pentru Nokia X, merită evidențiat chipsetul Qualcomm Snapdragon 636 cu procesor octa-core de 1,8 GHz, ascuns în spatele unui display de 5,8 inchi, aspect 19:9 și rezoluție 2280 x 1080 pixeli, prevăzut cu un notch în partea de sus. O premieră pentru Nokia. La nivel de memorii RAM ne sunt specificate trei valori (3, 4 sau 6 GB de RAM), în timp ce capacitatea internă de stocare va fi de 32 sau de 64 GB.

La nivel de camere foto, se vorbește în continuare despre un sistem dual camera pe spate, dar cu senzorul principal de 16 megapixeli și cu cel secundar necunoscut. Camera foto frontală va fi de 16 megapixeli.

Acumulatorul va avea o capacitate de 3000 mAh, sistemul de operare va fi un Android 8.1 Oreo. Senzorul pentru citirea amprentei digitale va fi plasat pe spatele telefonului.

Așa cum spuneam, lista cu specificatii tehnice pentru Nokia X nu bate cu ceea ce leak-uise până în acest moment, însă eu tind să am mai multă încredere în TENAA. Oricum, HMD Global va anunța noul Nokia X pe 16 mai, așa că nu mai este foarte mult de așteptat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep