HomeFeaturedFocusASUS ROG Phone lansat oficial, ASUS intra in hora telefoanelor de gaming

ASUS ROG Phone lansat oficial, ASUS intra in hora telefoanelor de gaming

ASUS ROG Phone

Producătorul taiwanez are oricum un cuvânt greu de spus în industria de gaming, așa că ASUS ROG Phone reprezintă o mișcare oarecum firească. Trebuiau să fie prezenți cu brand-ul lor dedicat, ROG (Republic of Gamers) și în zona de dispozitive mobile pentru gaming. Mai exact în segmentul de telefoane dedicate, care începe să se contureze tot mai clar.

Razer Phone nu avea cum să fie lăsat de capul lui. Iar ASUS ROG Phone pare să încerce să strivească orice competitor încă de la debut. Cel puțin pe hârtie, avem un adevărat monstru.

ASUS ROG Phone

Cei de la ASUS spun că au reușit să facă overclocking pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 845, care are acum un procesor octa-core cu nucleele tactate la 2,96 GHz. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 128 sau de 512 GB. Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru tehnologia Hyper-Charge (20W) de la ASUS. Peisajul este completat fericit de un display AMOLED de 6 inchi, aspect 18:9, rata de refresh de 90 Hz și rezoluție 2160 x 1080 pixeli. Sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo.

Parcă nici nu mai contează abilitățile foto ale lui ASUS ROG Phone, însă trebuie să trecem în revistă sistemul dual camera compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 8 megapixeli. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Oricum, partea la care ASUS ROG Phone impresionează cu adevărat este cea legată de construcție și mai ales de accesorii. Terminalul are două panouri de sticlă, cel frontal fiind decupat pentru a face loc celor două difuzoare și, deși nu există o certificare foarte clară, se laudă cu rezistența la apă.

Pe partea din spate există un logo ROG luminat, care poate fi folosit și pentru notificări. Tot acolo găsim o soluție pentru răcire, pe bază de vapori (AeroActive Cooler), dar și un senzor pentru citirea amprentei digitale, cu formă inedită.

Dintre accesoriile dedicate amintim Gamevice Controller, care oferă un plus de control dedicat jocurilor, o soluție de docking care permite atasarea unei tastaturi și a unui mouse, dar și o ieșire video, precum și TwinView Dock, care atașează telefonului controller-e și un al doilea display de 6 inchi.

ASUS ROG Phone

Cred că ar mai fi multe de spus, însă un test cu așa ceva ar fi mult mai grăitor decât o înșiruire de caracteristici și accesorii. Deocamdată nu se cunosc detalii comerciale, însă mă aștept ca ASUS ROG Phone să nu fie tocmai ieftin.

via ASUS

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep