HomeFeaturedFocusRazer Phone anuntat oficial, vine cu un pret extrem de atractiv

Razer Phone anuntat oficial, vine cu un pret extrem de atractiv

Deși compania din spatele acestui terminal vine din zona de gaming, iar trăsăturile lui Razer Phone ne duc cu gândul acolo, cei de la Razer au ținut foarte clar să precizeze că produsul cu care își fac intrarea pe piața de smartphone se adresează și celor care vor să consume și alte genuri de conținut media, dar și utilizatorilor care vor să aibă un smartphone puternic.

Și nu ai cum să nu te gândești la așa ceva atunci când vorbești despre o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835, cu o memorie RAM de 8 GB (LPDRR4) și cu un display cu rată de refresh de 120 Hz, îmbrăcată de către producător sub numele de Ultramotion. Display de 5,7 inchi și rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli). Cam acesta este scheletul pe care este construit Razer Phone și se observă că nu s-au făcut deloc compromisuri. De asemenea, se observă că s-a optat pentru un aspect convențional, cu o proporție a ecranului de 16:9.

O capacitate internă de stocare de 64 GB, care poate fi extinsă prin microSD, un sistem dual camera compus din doi senzori de 12 megapixeli, o cameră foto frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă Quick Charge 4+ (24W), un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat frontal, abilități pe zona de sunet, dincolo de cele două difuzoare stereo plasate frontal și un Android 7.1.1 cu Nova Launcher Prime Razer Edition peste el, cam aceasta este lista cu restul specificațiilor tehnice.

Un smartphone cu adevărat impresionant, disponibil, atenție, la un preț de 700 dolari pentru Statele Unite și 749 euro pentru Europa. Mi se pare un raport preț/specificații extrem de atractiv, care va mișca suficient de multă suflare gameristică. Sper să existe în spate și un mecanism de vânzări bine pus la punct. Deocamdată este disponibil la precomandă, inclusiv pe unele piețe europene, prin site-ul oficial al companiei.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep