HomeEvenimenteDiseara incepe conferinta Apple WWDC 2018 - cum o urmariti live si...

Diseara incepe conferinta Apple WWDC 2018 – cum o urmariti live si ce se va prezenta

Apple WWDC 2018După conferințele Google I/O și Microsoft BUILD, azi începe conferința Apple WWDC 2018 dedicată dezvoltatorilor. De la ora 20:00 a României, ea va putea fi urmărită live aici folosind Windows 10 și Edge sau MacOS și Safari, sau iPhone/iPad cu iOS 10 sau mai nou.

Apple WWDC 2018
Apple WWDC 2018: e posibil să vedem un încărcător wireless universal.

Ce credem că se va anunța?

Păi în primul rând primul build al viitorului iOS 12, cu update-uri legate de NFC pentru deblocarea încuietorilor smart din hotel, acasă, garaj, mașini.

Apoi update-uri despre aplicații ce ar putea funcționa în paralel pe MacOS și iOS, similar cu ce oferă Microsoft prin UWP. Se zvonește că Apple ar putea arăta o temă închisă de macOS și opțiuni de monitorizare a somnului pe Apple Watch.

Unii speră că la Apple WWDC 2018 se va discuta și despre soluțiile de încărcare wireless pentru iPhone, Apple Watch și AirPod sau chiar a doua generație a căștilor AirPod alături de un speaker Beats la 250 USD.

Sunt multe supoziții și oportunități pe care Apple le-ar putea materializa. Dacă sunteți interesați de ce se întâmplă în ecosistemul Apple, nu ratați evenimentul de diseară.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep