HomeMobileAndroidGoogle Lens ajunge si pe Xperia XZ2/XZ2 Compact

Google Lens ajunge si pe Xperia XZ2/XZ2 Compact

xperia_lens

Conform Sony, posesorii de aparate Sony Xperia XZ2 și XZ2 Premium se pot bucura de acum de aplicația Google Lens direct din modulul Camera de pe aparat. Pentru asta e nevoie de update la cea mai recentă versiune a aplicației Google, moment în care modulul Lens va apărea ca funcție în aplicația Camera. Niciun fel de altă schimbare nu mai este necesară.

Google Lens este aplicația Google ce aduce AI-ul pe smartphone, fiind capabilă să recunoască obiecte, texte, clădiri și imagini care apar în obiectivul camerei foto.

Corgi-9608fe0581ff176704a801155198a4bd-234x460Colosseum-1de08708b2aad0306f46ed4b73402d84-234x460

Odată ce este selectat Lens pe Xperia XZ2 or XZ2 Compact, veți vedea interfața redesenată plus opțiunea de actualizare în timp real a informațiilor despre obiectele de pe ecran. Pentru moment seria Xperia XZ2 d la Sony face parte dintre puținele aparate care au primit Lens direct în modulul Camera. Cele mai multe aparate Android au așa ceva din Gallery, dar nu din Camera.

Nu uitați, cu Lens puteți identifica obiective celebre, animale, produse, plante, traduce text (cu opțiunea copy & paste), adăuga evenimente în calendar sau chiar informații despre contacte direct de pe cărțile de vizită.

Pot să confirm că la mine pe Sony Xperia XZ2 s-a instalat și funcționează fără probleme.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep