HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Motorola One Power

FOTO: cum arata Motorola One Power

Motorola One Power

A ieșit la iveală o fotografie cu Motorola One Power, unul dintre viitoarele proiecte ale Motorola. Un smartphone care pare să arate foarte bine și care, cel mai probabil, va fi primul telefon Motorola cu ecran cu notch. Se remarcă de asemenea și marginile foarte subțiri ale ecranului, dar și faptul că s-a trecut la un branding cu întreg numele producătorului, chestie pe care am remarcat-o deja și la Moto G6 Plus.

Tot din fotografie se mai remarcă un sistem dual camera pe partea din spate, acolo unde se găsește și senzorul pentru citirea amprentei. Interesant mi se pare că s-a renunțat la designul clasic adoptat de motorola, cu integrarea celor două camere foto și a flash-ului într-un modul circular, ieșit în relief. Motorola One Power pare să alinieze designul mai aproape de ceea ce practică în prezent producătorii de smartphone.

Există speculații cum că Motorola One Power va face parte din programul Android One al celor de la Google. Sper să nu fie doar o sugestie bazată pe One-ul din denumirea terminalului și să existe informații mai ferme, pentru că în continuare tânjesc după un mid-range decent cu Android curat.

Din păcate alte informații despre Motorola One Power nu prea există. S-ar putea să avem parte de o lansare oficială pe 6 iunie, atunci când se spune că îl vom vedea și pe Moto Z3 Play, dar informația nu este deocamdată confirmată. Așa că rămânem deocamdată doar cu fotografia de mai sus, care ne arată destul de clar (presupunând că este reală) că Motorola umblă la design și face pași clari în direcția bună.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep