HomeFeaturedFocusHuawei MediaPad M5 disponibila oficial in Romania

Huawei MediaPad M5 disponibila oficial in Romania

Huawei MediaPad M5

Huawei Romania a anuntat disponibilitatea pe piata locala a tabletei Android Huawei MediaPad M5, un produs cu specificații de top, care se îndreaptă înspre consumatorii de conținut multimedia. Am văzut în momentul anunțului oficial al lui Huawei MediaPad M5 că avem de-a face cu două dimensiuni. Modelul care vine în românia este cel cu display de 10,8 inchi (rezoluție 2560 x 1600 pixeli).

Dincolo de specificațiile de top, Huawei MediaPad M5 vine cu câteva caracteristici care demonstrează că se adresează celor care folosesc un dispozitiv mobil pentru zona de entertainment. Are patru difuzoare Harman Kardon, care sunt puse în valoare de tehnologia proprietară Huawei Histen. De asemenea, Tehnologia HUAWEI ClariVu folosește algoritmi inteligenți pentru ajustarea cadrelor sau tonurilor neclare în raport de contrast pentru a oferi o experiență mai bună de vizionare.

Românii iubesc muzica, filmele și, în general, conținutul video livrat pe dispozitivele mobile, așa cum o arată toate studiile de piață din momentul actual. Așa că era natural să venim în întâmpinarea dorințelor lor cu un produs premium, care să le ofere o experiență multimedia peste așteptări: noua tabletă Huawei MediaPad M5 reprezintă întruchiparea inovațiilor Huawei în materie de sunet și ecran și, totodată, un etalon al eleganței în tehnologie“, a declarat Zachary Jianglinchao, Director of Romania Huawei Consumer Business Group.

Tableta Huawei MediaPad M5 este disponibilă în magazinele de retail partenere, la un preț recomandat de 1699 lei. Nu au fost oferite detalii despre accesoriile dedicate, dar sunt convins că vor apărea și ele pe piața locală.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep