HomeFeaturedFocusLG Stylo 4 a fost anuntat oficial

LG Stylo 4 a fost anuntat oficial

LG Stylo 4

După cum o trădează numele, LG Stylo 4 este un nou terminal cu Stylus, o categorie aparte de produs, care se pare că prinde pe anumite piețe și la anumite categorii de utilizatori. LG Stylo 4 a fost lansat deocamdată pe piața din Statele Unite, acolo unde se vinde prin intermediul operatorilor la un preț de 179 dolari. Are oare suficiente argumente de pus pe tarabă, pentru a convinge potențialii cumpărători că merită acest preț?

LG Stylo 4

LG Stylo 4 este construit în jurul unui display de 6,2 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), care îi conferă un aspect alungit, modern. La nivel hardware, se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 450, cu o memorie RAM de 2 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Cele două camere foto, cea principală de 13 megapixeli și cea frontală de 5 megapixeli nu impresionează deloc. Un Android 8.1 Oreo, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele lui LG Stylo 4 și un acumulator cu o capacitate de 3300 mAh completează lista cu specificații tehnice ale acestui terminal.

Se pare că singurul argument viabil este prezența Pen-ului și a aplicațiilor dedicate (Screen off Memo, de exemplu). Să fie oare suficient? Probabil că da, însă doar pentru o categorie restrânsă de utilizatori.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep