HomeMobileAndroidLG X5 (2018) prezentat oficial, un mid-range cu sanse mici de reusita

LG X5 (2018) prezentat oficial, un mid-range cu sanse mici de reusita

LG X5 (2018)

LG X5 (2018) a văzut lumina zilei în țara natală, însă nu pare să aibă atributele necesare pentru a-i asigura succesul. Este vorba despre un telefon mid-range, supraevaluat, pe care doar fanii înrăiți ai brandului coreean l-ar putea aprecia. Desigur, mai există și varianta ofertelor operatorilor, care ar putea să îl propulseze destul de bine, în măsura în care telefonul nostru ar ajunge acolo.

LG X5 (2018)

În mod oarecum ciudat, nici măcar la nivel de aspect fizic terminalul nu vine cu argumente în favoarea sa. LG X5 (2018) a adoptat un design clasic, cu un display convențional, de proporție 16:9. Este un display de 5,5 inchi, cu rezoluție HD (720p). În spatele său se ascunde o combinație de chipset MediaTek MT6750 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. O configurație decentă, dar nu suficientă pentru a justifica prețul mare.

În ceea ce privește abilitățile foto, LG X5 (2018) vine cu o cameră principală cu senzor de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli. Un Android 8.0 Oreo, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului și un acumulator de 4500 mAh, poate singura caracteristică tehnică impresionantă, cam acestea sunt restul specificațiilor cu care defilează LG X5 (2018).

Dacă până acum aveam un mid-range care poate face față cu brio cerințelor unui utilizator mediu de Android, vine prețul cerut pentru LG X5 (2018), care strică toată frumusețea momentului. Terminalul este deja pus în vânzare în Coreea de Sud pentru aproximativ 330 dolari. La acest buget există alternative mult mai ofertante. Așa că singura șansă de succes pentru LG X5 (2018) este, din punctul meu de vedere, combinația cu serviciile operatorilor, chestie care se și întâmplă în țara natală. Deocamdată nu s-a vorbit despre o disponibilitate internațională.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep