HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy X va iesi pe piata in 2019

Samsung Galaxy X va iesi pe piata in 2019

Samsung Galaxy X
Samsung Galaxy X: schita de produs

Zvonurile legate de un telefon pliabil al Samsung, denumit Galaxy X apar tot mai des, după ce inițial ideea s-a vehiculat după CES 2018, moment în care se spune că Samsung a arătat primele versiuni prototip. Aparatul e așteptat pe piață abia la anul și ideea de pliere nu este doar una estetică ci și una funcțională. Prețul său este însă informația cea mai recentă: undeva la 1850 USD, ceea ce îl face cel mai scump smartphone al momentului (asta dacă nu cumva Apple vine cu vreo inovație și mai urcă puțin prețul seriei iPhone). Deja se vorbește despre faptul că Galaxy X ar putea intra în producție la final de 2018 pentru a putea fi gata de livrarea la începutul lui 2019, posibil imediat după MWC 2019.

Cu un așa preț e clar că Samsung îl poziționează ca pe un produs premium, centrat pe cei mai pasionați fani ai săi. Dar dacă are succes și prețul ecranelor OLED va scădea, s-ar putea să vedem nașterea unei noi categorii de produse, așa cum am văzut la seria Note.

Ecranul lui Galaxy X ar putea fi de 7.3 inci atunci când e deschis și de 4.5 inci atunci când este pliat. Nu e rău deloc.

via GSA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep