HomeFeaturedFocusNokia 5.1 Plus trece pe la TENAA si isi arata configuratia

Nokia 5.1 Plus trece pe la TENAA si isi arata configuratia

Nokia 5.1 Plus

Ca de obicei atunci cand vorbim despre o vizita la TENAA, specificațiile tehnice ajung în atenția opiniei publice. A pățit-o și Nokia 5.1 Plus atunci când s-a certificat în scopul vânzării pe piața din China. Terminalul s-a cam dezbrăcat de secrete și nu prea mai are cu ce să surprindă în momentul în care va fi anunțat oficial.

Nokia 5.1 Plus va fi construit în jurul unui display prevăzut din câte se pare cu notch, de rezoluție 1520 x 720 pixeli, a cărui diagonală va fi de 5,86 inchi. În spatele acestuia va pulsa fie un chipset Qualcomm Snapdragon 630, fie un MediaTek Helio P60. La nivel de memorii, Nokia 5.1 Plus va avea 3,4 sau 6 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 32 sau 64 GB.

Nokia 5.1 Plus

Uite că m-am cam grăbit și nu avem detalii despre camerele foto. Din poze se vede un sistem dual camera, dar cam atât. Acumulatorul va avea o capacitate de 3000 mAh, iar sistemul de operare este foarte probabil să fie Android Oreo curat.

Nu arată tocmai rău și, din ce vâd eu, terminalele Nokia se bucură de suficient de multă atenție din partea publicului. Așa că s-ar putea ca Nokia 5.1 Plus să aibă un viitor strălucit în momentul în care va fi anunțat oficial.

via TENAA

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep