HomeFeaturedFocusMoto E5 si Moto E5 Plus disponibile acum si in Romania

Moto E5 si Moto E5 Plus disponibile acum si in Romania

Moto E5 si Moto E5 Plus

Moto E5 si Moto E5 Plus, terminale prezentate oficial cu două luni în urmă, au ajuns și pe piața din România. Este vorba despre două telefoane din zona de entry-level, cu specificații nu foarte impresionante, dar care și-au propus să cucerească piața prin intermediul prețului mic. E drept, Moto E5 si Moto E5 Plus au și argumentul acumulatorului foarte mare, care ar trebui să îi asigure o autonomie peste medie, însă prețul este principalul cârlig către publicul interesat.

Dacă specificațiile tehnice ale lui Moto E5 si Moto E5 Plus se cunosc încă de la momentul anunțului oficial, era deschisă discuția despre prețul pe care aceste terminale îl vor avea când vor ajunge în România. Misterul a fost acum risipit.

Dispozitivul Moto E5 Plus este disponibil începând de astăzi la partenerii autorizați Motorola, la prețul recomandat de 799 lei, în timp ce Moto E5 costă 599 lei. În continuare sper ca relația Motorola cu operatorii de telefonie mobilă să se îmbunătățească și lista acestor parteneri oficiali să devină tot mai mare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep