HomeFeaturedFocusOppo Find X prezentat oficial, se clarifica misterul camerelor foto

Oppo Find X prezentat oficial, se clarifica misterul camerelor foto

Oppo Find X

Odată cu lansarea sa oficială, Oppo Find X a făcut lumină și asupra mecanismului prin care integrează camerele foto fără a afecta proporția foarte mare pe care ecranul o ocupă din suprafața frontală. A mers pe o variațiune a rețetei brevetate de Vivo NEX S, care ascundea camera frontală într-un soi de periscop ce ieșea din telefon doar atunci când era nevoie de el.

Oppo Find X a făcut un pas în plus și a integrat toate cele trei camere foto (și cele două de pe spate) într-un asfel de slider (nu i se mai poate spune periscop) care iese la iveală doar când este nevoie.

Sunt foarte curios să văd care va fi comportamentul în timp al acestor mecanisme care pot fi adevărate puncte vulnerabile pentru telefon. În cazul lui Oppo Find X acest slider este motorizat și se deschide complet în mai puțin de jumătate de secundă.

Dacă ne gândim că toate aceste inovații au fost făcute doar pentru a oferi cât mai multă suprafață frontală ecranului, poate că le găsim o justificare. Oricum, în cazul lui Oppo Find X există ceva semne de întrebare asupra proporției screen-to-body ratio, care era dată ca fiind de 93,8% de către teasingul oficial, dar despre care unii mai cârcotași spun că este sub 93%. Contează mai puțin, din punctul meu de vedere.

Dacă tot am vorbit de ecranul lui Oppo Find X, să spunem că avem de-a face cu un OLED de 6,4 inchi și rezoluție de 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:8). În spatele acestuia lucrează o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845 cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB sau de 256 GB.

Sistemul dual camera de pe spate este compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 20 megapixeli, în timp ce camera foto frontală a lui Oppo Find X este de 25 megapixeli și contribuie decisiv la funcția Face Unlock care înlocuiește senzorul de amprentă.

Oppo Find X

Un acumulator de 3730 mAh, un sistem de operare Android 8.1 Oreo și abilitățile dual-SIM completează lista de specificații a lui Oppo Find X, un telefon impresionant, cel puțin ca aspect fizic. Telefon care va avea parte de o disponibilitate globală, asta deși încă nu s-au detaliat prețurile sale.

via TheVerge

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep