HomeFeaturedFocusUniCredit M@bile Banking pentru Windows 10 Mobile nu mai functioneaza

UniCredit M@bile Banking pentru Windows 10 Mobile nu mai functioneaza

UniCredit M@bile Banking
UniCredit M@bile Banking: aplicația de Windows 10 Mobile nu mai funcționează.

Cu regret trebuie să vă anunț că de câteva zile aplicația UniCredit M@bile Banking pentru Windows 10 Mobile nu mai funcționează și că este foarte posibil ca ea să nici nu mai primească update-uri, ceea ce înseamnă că toți cei ce au încă un aparat Lumia cu Windows 10 Mobile vor fi văduviți de funcționalitatea aplicației de mobil.

Nu există vreun motiv oficial anunțat de Unicredit România, altul decât faptul că pe pagina Unicredit sunt listate doar aplicațiile de Android și iOS ca fiind funcționale cu noul Mobile Banking.

UniCredit M@bile Banking

Dat fiind că nu am văzut ca schimbări majore să fi intervenit în funcționalitatea aplicației de Android/iOS față de cea de Windows 10 Mobile, pun dezactivarea ei pe baza unei decizii Unicredit România de a nu mai investi în platformă.

Ce puteți face? Păi prima soluție ar fi să încercați să folosiți de pe telefon secțiunea online banking sau să vă luați un smartphone cu Android/iOS.

Mai dur (și poate mai indicat) ar fi să renunțați la serviciile Unicredit și să vă deschideți conturi la alte bănci, în speranța că aplicațiile acestora încă funcționează pe Windows 10 Mobile. Văd că aplicația ING HomeBank este încă disponibilă în Windows Store, nu vă pot spune dacă încă mai funcționează.

Oricum, o mișcare proastă din partea Unicredit România să oprească funcționalitatea aplicației UniCredit M@bile Banking de Windows 10 Mobile fără ca măcar să anunțe explicit acest lucru și să permită utilizatorilor să găsească soluții.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep