HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: husa de tip cover pentru Sony Xperia XZ2 Compact

RECOMANDARE: husa de tip cover pentru Sony Xperia XZ2 Compact

husa de tip cover pentru Sony Xperia XZ2 Compact

Am o recomandare să vă fac: o husa de tip cover pentru Sony Xperia XZ2 Compact. Folosesc terminalul de ceva vreme și aveam nevoie să îl protejez cumva. Atât împotriva urmelor utilizării zilnice, al purtării prin buzunare sau in servieta de laptop, pe lângă alte accesorii, cât și împotriva unor incidente neprevăzute. Așa că am apelat ca de obicei la partenerii de la MobileDirect.

Din seria de recomandări pe care mi-au făcut-o, am ales o husă de tip cover de la Cubz. O husă DUX DUCIS Book Type Blue, culoare albastru închis, care mi s-a părut mie că se potrivește cu griul telefonului.

husa de tip cover pentru Sony Xperia XZ2 Compact

Mi-a plăcut din mai multe motive. În primul rând, fiind o husă de tip cover, protejează foarte bine și ecranul. Trebuie spus că Sony Xperia XZ2 Compact este un mic monstru, cu o putere de procesare care a ținut piept destul de bine în benchmarkuri unor flagship-uri mai celebre. De fapt, este versiunea mai mică a vârfului de gamă Xperia XZ2, care nu face niciun compromis din punct de vedere tehnic. Însă fiind mai mic decât majoritatea terminalelor actuale (ecran de 5 inchi, aspect ratio 18:9) lasă senzația că este și destul de fragil. Nu este deloc așa, pot să o confirm după aproape trei luni de utilizare.

Tocmai de aceea, husa aleasă a vizat inclusiv ecranul, poate partea care are nevoie cel mai mult de protecție.

Dincolo de acest aspect, mi-a plăcut și faptul că în interiorul cover-ului care vine peste ecran, există și un buzunar care poate acomoda unul sau chiar două carduri bancare. Sau, de ce nu, câteva cărți de vizită.

Husa de tip cover pentru Sony Xperia XZ2 Compact propusă de Cubz poate funcționa și ca stand pentru cer care urmăresc conținut multimedia pe ecranul telefonului. Și este prevăzută și cu închidere magnetică pentru a nu încurca în timpul utilizării terminalului.

husa de tip cover pentru Sony Xperia XZ2 Compact

Nu în ultimul rând, mi-a plăcut faptul că a ținut cont de curbura, rotunjimea pe care o are carcasa telefonului pe spate, și are o parte mai elastică, ce permite ca husa să copieze destul de fidel această formă.

Trebuie reținut că această husa de tip cover pentru Sony Xperia XZ2 Compact a fost alegerea mea, însă pe site-ul MobileDirect pot fi găsite mai multe variante de huse și carcase pentru Xperia XZ2 Compact, precum și pentru orice alt model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep