HomeFeaturedFocusLG a anuntat oficial seria LG Q Stylus

LG a anuntat oficial seria LG Q Stylus

seria LG Q Stylus

Pentru amatorii de stylus la prețuri digerabile, seria LG Q Stylus propune trei modele de smartphone: Q Stylus, Q Stylus+ și Q Stylusα. Trebuie spus încă de la început că sunt destinate unor piețe specifice (unde probabil sunt destui utilizatori care folosesc un pen pe smartphone) și că deocamdată s-a vorbit despre Asia și America de Nord, fără să se specifice ceva de piețele europene.

Telefoanele din seria LG Q Stylus sunt identice din punct de vedere fizic, dar propun specificații diferite, pentru a se putea adapta bugetelor unui număr cât mai mare de potențiali clienți. Vin dotate cu display de 6,2 inchi, alungit, cu aspect 18:9 și rezoluție 2160 x 1080 pixeli, cu acumulator de 3300 mAh (cu încărcare rapidă), cu Android 8.1 Oreo, senzor pentru citirea amprentei digitale, tehnologie Qlens și sunet DTS:X 3D. Acestea sunt elementele comune.

seria LG Q Stylus

Încep acum diferențele între telefoanele din seria LG Q Stylus. În primul rând trebuie spus că modelele Q Stylus și Q Stylus+ se mândresc cu o certificare IP68. Fratele mai slabuț nu are această calitate.

Nu se face o specificare clară a chipset-ului, se știe doar că seria LG Q Stylus are procesor octa-core de 1,5 sau 1,8 GHz. Modelele Q Stylus și Q Stylusα au 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă, iar Q Stylus+ are 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă. Q Stylus+ și Q Stylus au cameră foto principală de 16 megapixeli și cameră frontală de 8 sau de 5 megapixeli (diferă în funcție de zonă). Q Stylusα are o cameră principală de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli.

Telefoanele din seria LG Q Stylus vor fi disponibile cu începere de luna viitoare. Deocamdată nu au fost oferite detalii legate de preț.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep