HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata Google Pixel 3 si Pixel 3XL

VIDEO: cum arata Google Pixel 3 si Pixel 3XL

O serie de animații video care au apărut în presa de specialitate dezvăluie aspectul fizic al lui Google Pixel 3 si Pixel 3XL. Nu prea mai rămâne loc de surprize din acest punct de vedere. Și, pentru că materialele au fost publicate de @OnLeaks, o sursă cu un istoric destul de bun, sunt șanse mari de tot ca un sâmbure de adevăr să existe acolo. Așa că haideți să ne uităm împreună la aspectul fizic al celor două vârfuri de gamă (și, de altfel, singurele telefoane scoase de Google).

Google Pixel 3 va fi construit, din câte se pare, în jurul unui display convențional (aspect 18:9) cu diagonală de 5,4 inchi. Pe spate se vede o singură cameră foto, în timp ce frontal, sunt șanse să avem un sistem dual camera.

Google Pixel 3 XL arată ceva mai modern, având un display de 6,2 inchi, prevăzut de această dată cu un notch, ceea ce îl apropie de elita telefoanelor smart. Însă, din păcate, pare să păstreze un singur senzor pentru camera foto de pe spate.

Dimensiunile ecranului și ale marginilor sunt detaliate în schema de mai jos.

Google Pixel 3 si Pixel 3XL vor fi dotate cu chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 845 și vor rula Android P direct din fabrică. Ambele terminale vor avea senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate. Ecranele vor fi, cel mai probabil, de tip OLED.

Mai jos aveți câteva fotografii cu Google Pixel 3 si Pixel 3XL.

Google Pixel 3 si Pixel 3XL

Google Pixel 3 si Pixel 3XL

Google Pixel 3 si Pixel 3XL

Google Pixel 3 si Pixel 3XL

Google Pixel 3 si Pixel 3XL

Google Pixel 3 si Pixel 3XL

Google Pixel 3 si Pixel 3XL sunt aseptate să fie anunțate oficial în cursul lunii octombrie.

via @OnLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep