HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview Build 17692 aduce SwiftKey pe Windows

Windows 10 Insider Preview Build 17692 aduce SwiftKey pe Windows

Windows 10 Insider Preview Build 17692
Windows 10 Insider Preview Build 17692: tastatura virtuala SwiftKey ajunge pe Windows 10!

M-am luat cu altele și am amânat să vă spun că săptămâna trecută Microsoft a lansat în Fast Ring versiunea 17692 a Windows 10 Insider Preview ce printre altele a adus tastatura virtuală SwiftKey pe Windows 10.

Altă schimbare majoră este legată de browser-ul Edge unde este introdus suportul pentru testarea automată cu WebDriver. Au mai venit schimbări la nivelul Ease of Access, cu posibilitatea de schimbare a dimensiunii fontului în interfață.

Windows 10 Insider Preview Build 17692

Tot aici vin și modificări la nivelul Narrator: un nou design pentru tastatură, citirea automată a ferestrelor de dialog, opțiunea de căutare, listarea obiectelor etc.

Avem și modificări la nivelul Game Bar legate de Audio controls (se poate schimba dispozitivul de redare) plus informații legate de performanță.

Windows 10 Insider Preview Build 17692
Windows 10 Insider Preview Build 17692: elemente noi de control pe Game Bar.

Următoarea zonă ce a primit modificări este cea Search, unde găsirea paginilor oficiale pentru aplicațiile ce se doresc a fi descărcate se face mult mai ușor.

Windows 10 Insider Preview Build 17692

Urmează apoi niște schimbări la nivelul Mixed Reality, unde sonorul poate fi transmis simultan și pe căștile Mixed Reality cât și în difuzorul PC-ului.

Mai multe schimbări legate de Fluent Design se regăsesc în acest build alături de alte bugfix-uri (lista completă e aici).

Trebuie să știți că sunt destul de multe probleme cu build-ul 17692 de Windows 10, ceea ce îl face destul de instabil, pornind de la probleme asociate ecranului login, la faptul că modul Dark Theme nu funcționează chiar așa cum trebuie, că Game Bar poate să se blocheze pe mașini x86.

Elementele de noutate aduse sunt destul de multe, dar dacă vreți să le testați atunci vă asumați și riscul că sistemul s-ar putea să devină instabil. E totuși o versiune de test pe care sunteți sfătuiți să nu o testați pe sisteme de producție.

Baftă!

Și nu uitați că în perioada 22 iunie – 1 iulie va veni o nouă sesiune Bug Bash!

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep