HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 6 Pro prezentat oficial, aspect modern si pret atractiv

Xiaomi Redmi 6 Pro prezentat oficial, aspect modern si pret atractiv

Xiaomi Redmi 6 Pro

Xiaomi Redmi 6 Pro este primul terminal din seria Redmi care vine cu un display cu notch. Este asigurat deja aspectul modern, contemporan, într-un segment de preț situat destul de jos. Și cum producătorul chinez ne-a învățat cu un raport preț/specificații destul de atractiv, pe care îl respectă și acum, primim o configurație mai mult decât decentă într-un buget destul de mic.

Xiaomi Redmi 6 Pro

Xiaomi Redmi 6 Pro este construit în jurul unei combinații de display de 5,84 inchi și rezoluție 2280 x 1080 pixeli (aspect 19:9) cu un chipset Qualcomm Snapdragon 625. La nivel de memorii, se disting trei variante ale acestui terminal. Una cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB, una cu 4 GB de RAM și aceeași capacitate de stocare și una de top, cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă.

Pe partea din spate a lui Xiaomi Redmi 6 Pro avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Tot pe spate se găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală este de 5 megapixeli și oferă suport pentru Face Unlock.

Un Android 8.1 Oreo cu MIUI 9 peste el, un acumulator de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, abilităție dual-SIM și o paletă de culori cu nume pretențioase (Stone Black, Sand Gold, Cherry Blossom Powder, Bali Blue și Flame Red) sunt restul detaliilor care merită evidențiate atunci când vorbim despre Xiaomi Redmi 6 Pro.

Xiaomi Redmi 6 Pro

Evident, nu putem sări peste informațiile comerciale. Telefonul va fi disponibil în China chiar de mâine, cu o anunțată disponibilitate globală, la o dată neprecizată. Xiaomi Redmi 6 Pro costă aproximativ 150 dolari în varianta de bază (3 GB + 32 GB), aproximativ 185 dolari în versiunea 4 GB + 32 GB și aproximativ 200 dolari în varianta de top (4 GB + 64 GB). Prețuri chiar interesante, care fac din acest smartphone un candidat de luat în considerare atunci când se dorește eficientizarea bugetului investit într-un telefon.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep