HomeFeaturedFocusAlcatel 1 listat oficial, un fel de entry-level-ul entry level-ului

Alcatel 1 listat oficial, un fel de entry-level-ul entry level-ului

Alcatel 1

Adică, mai pe românește, o variantă și mai ieftină a celui mai ieftin Alcatel. Partea bună cu acest Alcatel 1 (varianta mai ieftină a lui Alcatel 1x) este că se așteaptă un preț de sub 100 euro pentru el. Partea mai puțin bună este că prețul reflectă specificațiile mai mult decât modeste, care fac din Alcatel 1 un terminal care mie mi se pare destinat programelor de fidelizare ale operatorilor pe zona de abonamente mici, ieftine.

Alcatel 1 este construit în jurul unui ecran de 5 inchi și 480 x 960 pixeli. A se observa totuși, prin aspectul 18:9, o ușoară tentă de design modern. Un chipset MediaTek MT6739 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, asortat cu o memorie RAM de 1 GB și o capacitate internă de stocare de 8 GB formează scheletul configurației.

Alcatel 1

Nici restul configurației lui Alcatel 1 nu este mai impresionant. O cameră foto principală de 5 megapixeli, una frontală de 2 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 2000 mAh, cam acestea sunt specificațiile care merită evidențiate. Plus faptul că telefonul rulează Android Go Oreo Edition, ceea ce înseamnă că resursele sale hardware nu ar trebui să reprezinte o piedică în calea unei rulări cursive în zona de mailing, browsing, apeluri, mesaje și social media.

Senzorul pentru citirea amprentei digitale lipsește.

Telefonul și-a făcut apariția oficială în Rusia, însă TCL, producătorul chinez care folosește brand-ul Alcatel (și de la care tot așteptăm să pună în valoare acest brand) vrea să extindă această disponibilitate a lui Alcatel 1. Să vedem și cum va reuși să facă acest lucru.

via Helpix

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep