HomeFeaturedFocusHuawei ar putea aduce un smartphone pliabil inaintea Samsung

Huawei ar putea aduce un smartphone pliabil inaintea Samsung

Conform unor zvonuri recente, Huawei ar putea aduce pe piata un smartphone pliabil inaintea Samsung.
Huawei ar putea fi prima companie care să aducă pe piață un smartphone cu ecran pliabil, bătând Samsung în această întrecere. Și asta ar fi o lovitură imensă de imagine pentru Samsung, compania care se mândrește că produce și folosește cele mai bune ecrane pentru telefoanele mobile. Știm că Samsung lucrează la Galaxy X (say Galaxy F cum i se spune mai nou), numai că de curând analiștii discută despre un posibil telefon cu ecran pliabil, de tip OLED, lansat de Huawei și produs de BOE Technology Group din China.
Și mai faină mi se pare prognoza: ”undeva la începutul lui 2019” spun analiștii optimiști. Realiștii încă ne avertizează că tehnologia nu este încă matură și că o să mai avem de așteptat.

Și chiar dacă ar veni așa cum se speculează, la începutul lui 2019, cantitățile în care acest produs se va găsi pe piață vor fi foarte mici – ”undeva între 20000 și 30000 de bucăți, poate chiar și mai puțin. Efortul de a produce așa ceva este răsplata pentru cei mai înfocați fani și reprezintă dorința Huawei de a arăta că are tehnologia să producă așa ceva”, pare să fi declarat o persoană din apropierea Huawei.

Oricum, observați că sunt doar speculații, fără surse sigure și fără date ferme de lansare. Probabil că e doar un zvon de a aduce și numele Huawei în atenția presei, alături de Samsung, vizavi de telefoanele cu ecran pliabil.

M-aș bucura să văd că această tehnologie e dezvoltată în paralel și de alții și nu e lăsată exclusiv în curtea Samsung.

via PN

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep