HomeMobileAndroidAsa arata Google Pixel 3 XL pe alb, cu un notch proeminent

Asa arata Google Pixel 3 XL pe alb, cu un notch proeminent

Google Pixel 3 XL, modelul pe alb, conform unui leak recent.

Google nu poate să țină ascuns proiectul Google Pixel 3 XL așa că noi ne putem bucura de imagini cu acest produs cu mult timp înainte de lansarea oficială. Cel mai recent leak ne prezintă varianta Google Pixel 3 XL pe alb, unde se vede foarte clar celebrul notch, împrumutat cam de toate flagship-urile moderne.

Avem acum și specificațiile lui Google Pixel 3 XL, adică platforma Snapdragon 845, 4 GB RAM (doar?), 128 GB pentru stocare și un sistem dual de camere foto frontale.

E posibil ca pe lângă varianta cu 128 GB pentru stocare, Google Pixel 3 XL să aibă un model și cu 64 GB. Spatele este interesant, cu o combinație de alb mat și alb strălucitor, construit dintr-o singură bucată.
Încă nu știm sigur dacă are încărcare wireless, însă dat fiind un leak recent în care s-a descoperit Pixel Stand în apk-ul Google, e foarte posibil ca modelul final de Pixel 3 XL să aibă și încărcare wireless.
Mai mult ca sigur că în perioada următoare o să vedem și mai multe detalii despre seria Pixel 3, cu mult înainte de lansarea din această toamnă.
via PN

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep