HomeFeaturedFocusHuawei Nova 3 listat oficial si disponibil la precomanda

Huawei Nova 3 listat oficial si disponibil la precomanda

Huawei Nova 3

Deși are programat un eveniment special pentru Huawei Nova 3, producătorul chinez a dat deja drumul la precomenzi pentru acest smartphone, pe magazinul online oficial. Așa că acum este oficial cam tot ceea ce trebuie să știm despre acest terminal care, deși destinat piețelor asiatice, și-a făcut drum și mai înspre occident la generațiile anterioare. Hotarele sunt mult mai ușor de trecut acum, cu magazinele online din China care fac livrări oriunde în Europa.

Huawei Nova 3 are un look foarte modern, caracterizat de prezența unui display cu margini extrem de subțiri și prevăzut cu notch, dar și de construcția de sticlă. Dispune, în același timp, de specificații peste medie, care ar trebui să satisfacă fără probleme cerințele oricărui utilizator de Android (îi excludem pe cei extremi). Și s-ar putea să vină cu un preț atractiv. În mod ciudat, precomenzile deschise nu detaliază prețul, fiind astfel cam ca o frecție la un picior de lemn.

Huawei Nova 3

Revenind la Huawei Nova 3, telefonul este construit în jurul unui display generos de 6,3 inchi, rezoluție 2340 x 1080 pixeli (aspect 19:9), prevăzut cu notch și cu margini surprinzător de subțiri. În spate ticăie chipsetul proprietar Kirin 970 (octa-core până la 2,4 GHz). La nivel de memorii mi se pare că Huawei Nova 3 se prezintă cel mai surprinzător, cu o combinație de 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă.

Sistemul dual camera de pe spatele lui Huawei Nova 3 este același ca și pe Honor 10: un senzor de 16 megapixeli color și unul monocrom de 24 megapixeli. Și in partea din față avem tot un sistem dual camera (delir pentru amatorii de selfie-uri), compus dintr-un senzor de 24 megapixeli și unul de 2 megapixeli.

Sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo cu interfața enervantă a celor de la Huawei peste el, gama extrem de interesantă de culori, mulțimea de funcții dedicate camerei și nu numai, plus acumulatorul de 3750 mAh cu suport pentru încărcare rapidă completează lista cu detalii care merită evidențiate atunci când vorbim despre Huawei Nova 3.

Așa cum spuneam, detaliile comerciale lipsesc, așa că vom reveni cu ele atunci când își vor face apariția.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep