HomeFeaturedFocusSony Xperia XA2 Plus prezentat oficial

Sony Xperia XA2 Plus prezentat oficial

Sony Xperia XA2 Plus

Producătorul japonez a anunțat oficial modelul Sony Xperia XA2 Plus, care vine să completeze seria Xperia XA2 lansată la începutul anului. Este un terminal ceva mai modern din punctul de vedere al aspectului, cu un display alungit (proporție 18:9) cu margini laterale foarte subțiri. Este modalitatea aleasă de Sony de a se apropia de designul contemporan pe care l-au adoptat cam toți producătorii de smartphone.

Sony Xperia XA2 Plus este construit în jurul unui display de 6 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), protejat de Gorilla Glass 5. Chipsetul este un Qualcomm Snapdragon 630, iar la nivel de memorii avem două versiuni. Una cu 4 GB de RAM și 32 GB memorie internă și una ceva mai interesantă, cu 6 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Sony Xperia XA2 Plus

În ceea ce privește camerele foto, Sony Xperia XA2 Plus merge pe rețeta convențională impusă de producătorul japonez. Câte un singur senzor. Pe spate, unul de 23 megapixeli (MotionEye, Exmor RS, 1/2.3”, f/2.0), în față unul de 8 megapixeli (f/2.4). Ambele se bucură de o mulțime de funcții software, astfel încât să nu dezamăgească, cel puțin în teorie, utilizatorii mai pretențioși.

Un acumulator cu o capacitate de 3580 mAh, un jack de 3,5 mm, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate și un Android 8.1 Oreo completează lista de specificații tehnice pentru Sony Xperia XA2 Plus.

Deocamdată nu s-au făcut publice și detalii comerciale, așa că ecuația încă nu este completă.

via Sony

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep