HomeCloud & MobilityMicrosoft ofera o versiune gratuita pentru solutia de colaborare Teams

Microsoft ofera o versiune gratuita pentru solutia de colaborare Teams

teams

În seara asta Microsoft a anunțat că oferă o versiune gratuită pentru soluția de colaborare Teams, destinată tuturor celor ce vor să își organizeze mai ușor munca în echipă. La fel ca pentru Slack, Microsoft are și opțiunea unei variante premium (din Office 365) către care utilizatorii pot migra pentru a obține funcționalitate mai extinsă.

Serviciul este deja online, cine e interesat poate deja să se înscrie și să înceapă să îl folosească urmând link-ul de aici: Office.com/TeamsFree.

Versiunea gratuită pentru Microsoft Teams se adresează organizațiilor de mici dimensiuni sau echipelor de până la 300 de utilizatori și oferă:

  • comunicare chat nelimitată și opțiuni de căutare.
  • Soluție de comunicare video și audio pentru grupuri.
  • 10 GB de stocare pentru echipă și încă 2GB pentru fiecare utilizator.
  • Integrarea cu Office Online și elemente de colaborare în timp real prin Word, Excel, PowerPoint și OneNote.
  • Integrare nelimitată cu aplicații de business, cu un număr de 140+ de soluții predefinite—incluzând aici Adobe, Evernote, și Trello.
  • Posibilitatea de comunicare cu persoane din interiorul și exteriorul organizației atâta vreme cât se pot autentifica cu o soluție Microsoft.

Teams, în versiunea gratuită este disponibilă în 40 de limbi.

Elementele care nu sunt prezente în versiunea gratuită, dar care fac parte din versiunea premium sunt posibilitatea de programare de întâlniri, înregistrarea lor prin Microsoft Steam, conferință video și audio etc.

O chestie faină pe care Microsoft a anunțat-o tot astăzi este și facilitatea din Microsoft 365/Office 365 de a crea evenimente live și la cerere prin Microsoft Stream, serviciul video integrat cu Microsoft Graph API care permite adăugarea în timp real a transcrierii, detecția momentului când vorbitorul se schimbă (pe bază de recunoaștere facială) și o transcriere a întregii ședințe!

Vă dați seama cât de fericiți vor fi ședințomanii că după oricare ședință nu mai trebuie să facă un rezumat, acesta fiind creat automat?

Dacă v-am trezit curiozitatea vă invit să încercați noul Teams și să citiți mai multe despre el pe site-ul Microsoft urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep