HomeCloud & MobilityMicrosoft 365 primeste suport AI pentru orgnizarea de intalniri/conferinte video, cu suport...

Microsoft 365 primeste suport AI pentru orgnizarea de intalniri/conferinte video, cu suport de transcriere automata si identificarea speaker-ului

Yammer

Tot astăzi Microsoft a anunțat că suita Microsoft 365 a primit integrarea cu AI, permițând oricărui utilizator să creeze evenimente live sau programate. Acestea vor putea fi urmărite în HD live cu suport pentru adăugarea automată de subtitrări. Ulterior, înregistrările vor avea un sumar creat automat, cu momentele în care fiecare participant a vorbit (posibil prin identificare facială), ce a vorbit și la final, va exista o transcriere automată a ceea ce s-a discutat la respectivul eveniment.

Va fi extrem de simplu de urmărit cine și e a zis, de e înregistrare fiind posibil să se sară automat la anumite porțiuni. Totodată, prin generarea automată a transcrierii respectivei ședințe, se pot folosi opțiunile de căutare pe text pentru a ajunge rapid la o anumită porțiune.

Vă recomand să urmăriți cu atenție prezentarea de mai jos despre Live events:

Se vor putea crea tot felul de evenimente via Stream, partea video putând proveni de la un webcam, partajare de ecran și chiar materiale video HD înregistrate sau transmise din studio. Iar modul de organizare poate să fie via Microsoft STream, Microsoft Teams sau Yammer.

Sunt chestii extrem de faine pentru colaborare în interiorul echipelor locale și internaționale. Eu folosesc deja Teams la birou, sunt curios să încerc și noile capabilități Live. După ce le testez revin cu impresii.

Opțiunile Live event asociate Microsoft 365 vor ieși în versiune preview în parioada următoare și în toamnă vor ajunge oficial la toți utilizatorii.

Mai multe detalii și informații despre cum puteți să vă înrolați în programul preview găsiți pe pe site-ul Microsoft.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep