HomeCloud & MobilityOneNote a primit un update major pentru Windows 10

OneNote a primit un update major pentru Windows 10

OneNote
OneNote de Windows 10 primeste un update major.

Zilele trecute Microsoft a lansat un update major pentru OneNote care cuprinde mai multe noutăți care până acum au fost testate doar de Windows Insider precum live tiles, opțiuni avansate de copy și paste, activare video și în curând și integrarea Microsoft Translator.

Foarte utilă mi se pare posibilitatea de a agăța un Live Tile pe desktop care să deschidă ddirect o pagină nouă în OneNote., apoi adăugarea opțiunilor de transparență pe Live Tile sau integrarea de materiale video online în documentele OneNote.

Insiderii au primit posibilitatea de a insera materiale text cu tot cu link-uri via copy & paste, butoane dedicate în Ribbon pentru așa ceva, o variantă simplificată de Ribbon, ascunderea delimitatoarelor de tabele sau folosirea galeriei de simboluri pentru inserarea mai rapidă a caracterelor speciale.

OneNoteCea mai faină adiție OneNote mi se pare de departe integrarea Microsoft Translator prin care se pot face automat traduceri. Aceasta e doar pentru Windows Insider, dar dacă lucrurile merg bine, luna viitoare o să vedem funcția și pe versiunea oficială.

via BP

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep