HomeFeaturedFocusInstagram ne anunta acum și care dintre prieteni este online

Instagram ne anunta acum și care dintre prieteni este online

Facebook crede că nu folosim suficient nici Instagram și de aceea tot vine cu idei care să schimbe puținn trendul, cea mai recentă fiind cea în care ne anunță dacă prietenii noștri sunt online. De acum încolo o să vedeți un mic punct verde în jos-ul fotografiei de profil a prietenilor care sunt online. Semnul va putea fi văzut în Instagram Direct precum și în lista de prieteni.

Conform unei postări pe blog-ul Instagram respectivul punct verde ne va oferi informații despre disponibilitatea online a prietenilor în ideea că vrem să comunicăm cu ei. E cam același lucru ce e prezent deja pe Facebook Chat sau WhatsApp, alte servicii aflate în curtea Facebook și pe care compania le folosește intens pentru a ne monitoriza și a extrage date de marketing pe care apoi să le vândă celor interesați.

Pe Instagram există totuși posibilitatea de a alege dacă vrem să ne folosim de această funcție care semnalizează prezența online, iar dacă nu dorim, poate fi dezactivată. Oricum statusul este afișat doar pentru cei din lista de prieteni care vă urmăresc la rândul lor sau cu cei care ați discutat deja pe Instagram Direct.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep