HomeFeaturedFocusRecomandare: reduceri Amazon Prime Day pentru Echo si Kindle cu discount 30%

Recomandare: reduceri Amazon Prime Day pentru Echo si Kindle cu discount 30%

Amazon Prime Day
Amazon Prime Day: reduceri de 30% la produsele Amazon și nu numai.

Dacă sunteți în căutarea unor prețuri bune pentru dispozitivele Amazon Echo și Kindle e timpul să vă uitați pe pagina de reduceri Amazon Prime Day. Azi încă sunt active reducerile de 30% pentru Amazon Echo Dot (35 EUR) sau Amazon Echo (65 EUR de la 99 EUR) respectiv Amazon Echo Plus (100 EUR în loc de 150 EUR). Și dispozitivele Kindle sunt la reducere, Kindle Paperwhite este 70 EUR (redus de la 120 EUR) sau Kindle Oasis la 180 EUR (redus de la 230 EUR). În SUA prețurile sunt și mai bune, dar aveți nevoie de cineva care să vi le aducă.

Mai puteți găsi și alte produse la prețuri bune, precum un set de căști Sennheiser HD 4.50 Special Edition wireless la 100 EUR (reduse de la 200 EUR). Sau Xbox One S 1TB la 229 EUR.

Vă recomand să vă uitați pe lista de aici, unde sunt agregate toate produsele oferite de Amazon la prețuri reduse cu ocazia Amazon Prime Day. Și poate vreți să vă uitați și pe lista de recomandări a CNET (sunt pe Amazon SUA, dar le puteți căuta pe .de sau co.uk).

Eu achiziționez în mod constant lucruri de pe Amazon (de sau co.uk) pentru că și cu cei 7-10 eur ai transportului, tot obțin preț mai bun decât ceea ce se găsește în România.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep