HomeFeaturedFocusLista telefoanelor Huawei ce vor primi GPU Turbo pentru o perfomanta mai...

Lista telefoanelor Huawei ce vor primi GPU Turbo pentru o perfomanta mai buna in jocuri

GPU Turbo
GPU Turbo: un update ce în teorie va crește semnificativ viteza în jocuri.

Odată cu lansarea celui mai nou membru al seriei Huawei Honor am fost înștiințați că un update de software (GPU Turbo) va veni să crească performanța în jocuri a mai multor smartphone-uri Huawei. Iată că acum Huawei a dat și un comunicat de presă în care anunță exact care sunt smartphone-urile ce vor putea să beneficieze de un sport semnificativ de performanță în jocuri.

Primele modele sunt P20 și P20 Pro, alături de Mate 10, Mate 10 Pro și Mate RS, acestea urmând să primească update-ul în luna august, celelalte modele urmând să beneficieze de el abia în următoarele luni.

Despre GPU Turbo Huawei a declarat în luna iunie că este o nouă tehnologie software care va permite îmbunătățirea performanțelor în aplicații ce utilizează intensiv GPU-ul pe anumite modele de smartphone-uri Huawei. Inițial, GPU Turbo își va face simțită prezența doar în PUBG Mobile și MOBA – Mobile Legends: Bang Bang, urmând ca lista să fie extinsă în timp.

Conform Huawei, sporul de viteză ar trebui să fie și de 60% și în același timp să reducă consumul de energie cu 30%. Adică să permită jocurilor să funcționeze mai bine și să consume mai puțină baterie.

De vis, nu?

via AA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep