HomeFeaturedFocusApple stabileste un nou record fiscal in al doilea trimestru al lui...

Apple stabileste un nou record fiscal in al doilea trimestru al lui 2018

Apple

Că tot am vorbit despre faptul că Huawei a depășit Apple în topul global al producătorilor de smartphone și am spus atunci că nu ar trebui să plângem prea tare de mila companiei americane, iată că azi citesc că în cel de-al doilea trimestru al anului curent, adică același în care Apple a căzut pe locul al treilea al podiumului producătorilor de smarthone, compania din Cupertino a reușit un nou record financiar.

Veniturile companiei au crescut cu peste 17 procente față de perioada similară a anului trecut, ajungând la 53,3 miliarde dolari. Este o sumă record pentru al doilea trimestru din an, care nu a mai fost atinsă în istoria Apple. Mai mult, este al patrulea trimestru consecutiv cu creștere de peste 10% pentru companie. Sunt declarații care îi aparțin chiar CEO-ului Tim Cook, care a ținut să mulțumească angajaților pentru aceste performanțe.

Apple

Mare parte din această performanță se datorează iPhone-urilor și prețului mediu de vânzare foarte ridicat pe care acestea îl au, de 725 dolari pentru fiecare unitate. De aici își trage Apple marja mare de profit cu care se mândrește grupul de fani, fără să realizeze că este, de fapt, chiar din buzunarele lor.

Și divizia de alte servicii s-a descurcat bine. Doar zona de iPad-uri parcă scârțâie ușor, dar nu sunt motive serioase de îngrijorare.

via Apple

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep