HomeFeaturedFocusBlackBerry Evolve si BlackBerry Evolve X prezentate oficial

BlackBerry Evolve si BlackBerry Evolve X prezentate oficial

BlackBerry Evolve si BlackBerry Evolve X

Compania canadiană a prezentat oficial BlackBerry Evolve si BlackBerry Evolve X, două telefoane croite pe formatul clasic din piața de smartphone, care lasă deoparte elementele specifice acestui brand, care i-au asigurat de-a lungul timpului popularitatea într-un cerc aparte de fani. BlackBerry Evolve si BlackBerry Evolve X propun construcții clasice, cu display alungit cu margini cât mai subțiri și aduc în plus și argumentul unui acumulator generos, care să elimine problemele cu autonomia.

Pe de altă parte, BlackBerry Evolve si BlackBerry Evolve X se împiedică puțin atunci când vine vorba de prețul de vânzare, lăsând loc multor alternative mai interesante. O să detaliem pe scurt toate aceste aspecte, pentru o imagine cât mai clară despre cele două terminale.

BlackBerry Evolve si BlackBerry Evolve X

BlackBerry Evolve este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 450 (procesor octa-core de 1,8 GHz) și al unei memorii RAM de 4 GB, ascunse în spatele unui display de 5,99 inchi și rezoluție 2160 x 1080 pixeli (aspect 18:9). Capacitatea internă de stocare este de 64 GB, iar pe partea din spate, lângă senzorul pentru citirea amprentei digitale, avem un sistem dual camera compus din doi senzori de 13 megapixeli. Camera frontală este de 16 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh.

Terminalul nu iese în evidență din punctul de vedere al configurației, așa că prețul său de vânzare, de aproximativ 365 dolari, pare puțin umflat. Probabil că cei din vârful companiei speră că numele de BlackBerry încă mai vinde.

BlackBerry Evolve X pare ceva mai puternic. Se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 660 (octa-core până la 2,2 GHz), ajutat de o memorie RAM de 6 GB. Stocarea internă rămâne de 64 GB.

BlackBerry Evolve si BlackBerry Evolve X

Terminalul este construit în jurul unui display similar (5,99 inchi, rezoluție fullHD+). Se păstrează și camera foto frontală de 16 megapixeli, dar și acumulatorul de 4000 mAh, acum cu suport pentru încărcare rapidă și încărcare wireless. În schimb, sistemul dual camera de pe spate este acum compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 12 megapixeli.

BlackBerry Evolve X va costa aproximativ 530 dolari. Din nou un preț ceva cam mare pentru ceea ce oferă telefonul.

BlackBerry Evolve si BlackBerry Evolve X vor fi disponibile cel puțin în primă fază doar pe piața din India, prin intermediul Amazon.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep