HomeFeaturedFocusArchos Access 57, smartphone Android Go ieftin

Archos Access 57, smartphone Android Go ieftin

Archos Access 57

Archos Access 57 este un entry-level anunțat oficial pentru câteva piețe mari din Europa, dar care va putea fi accesat și din România, pe niște canale realtiv oficiale. Are un preț mic, însă acesta este reflexia concesiilor pe care telefonul le face pe partea dotărilor tehnice. Însă fiind un terminal Android Go, cel puțin în teorie nici nu are nevoi foarte mari la nivel de resurse, pentru a rula cursiv și a face față cerințelor unui utilizator mediu de Android. În teorie, am spus!

Archos Access 57 este construit, așa cum o spune și numele său, în jurul unui display de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (960 x 480 pixeli, aspect 18:9). În spatele acestuia găsim un chipset Spreadtrum, cu procesor quad-core de 1,4 GHz, ajutat de o memorie RAM. Capacitatea internă de stocare poate fi de 8 GB sau de 16 GB (pentru versiunea LTE). Telefonul știe dual-SIM și poate acomoda în plus și un card microSD.

Camera foto de pe spate este de 8 megapixeli, cea din față este de 2 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 2400 mAh. Așa cum spuneam, o configurație entry.

Prețul este de 80 euro, valabil fără obligații contractuale. Pentru piața din Europa, este un preț relativ cinstit, însă nu îmi dau seama câte șanse de reușită are acest telefon.

via Archos

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep