HomeFeaturedFocusAsus ZenFone Max Pro (M1) lansat pe piata locala

Asus ZenFone Max Pro (M1) lansat pe piata locala

Asus ZenFone Max Pro (M1)

Producătorul taiwanez a anunțat oficial disponibilitatea modelului Asus ZenFone Max Pro (M1) pe piața din România. Este o veste excelentă, pentru că acest smartphone propune un raport preț/specificații destul de atractiv, care merită luat în considerare. La 1099 lei cu TVA inclus, Asus ZenFone Max Pro (M1) este o opțiune care nu poate fi ignorată de cei care doresc să achiziționeze un telefon și au bugetul limitat, pentru că investiția este maximizată eficient.

Am văzut în momentul anunțului oficial al lui Asus ZenFone Max Pro (M1) că există trei variante ale acestui terminal, în funcție de capacitățile de memorie. Prețul de 1099 lei este valabil pentru versiunea cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă, cea de mijloc.

În rest, trebuie spus că printre argumentele acestui smartphone se numără acumulatorul de 5000 mAh, care asigură o autonomie peste medie, Android-ul 8.1 Oreo stock, care promite să ne scape de interfața Asus pe care eu unul nu prea o agreez, dar și chipsetul Qualcomm Snapdragon 636, care este cunoscut pentru un echilibru eficient între performanțe și consumul de resurse și energie.

Asus ZenFone Max Pro (M1)

Dacă adăugăm sistemul dual camera compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli de pe spatele terminalului, sau camera foto frontală de 8 megapixeli, începem să avem imaginea completă a unui terminal destul de reușit, cu aspect modern, cu ecran alungit, de 6 inchi și rezoluție 2160 x 1080 pixeli (aspect 18:9), cu margini foarte subțiri și protejat cu sticlă 2.5D.

De remarcat și slotul care acomodează două SIM-uri (cu conectivitate LTE), plus un card microSD. Dar și accentul pus pe redarea cât mai calitativă a sunetului:

Pentru un sunet de înaltă calitate, ZenFone Max Pro oferă un difuzor cu cinci magneți, acționat de un amplificator inteligent NXP care oferă un volum mai puternic, cu distorsiuni reduse. Comparativ cu performanța difuzoarelor cu un singur magnet, ZenFone Max Pro oferă un sunet cu 41% mai puternic, un răspuns pentru frecvențele joase cu 14% mai bun și cu 12% mai puține distorsiuni.

Singurul reproș pe care aș putea să îl fac este legat de delay-ul destul de mare de la momentul anunțului oficial și până la disponibilitatea pe piața locală. Însă este mai bine mai târziu, decât niciodată, iar Asus ZenFone Max Pro (M1) pare să fi meritat această așteptare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep