HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Motorola P30 Note (Motorola One Power)

Cateva detalii despre Motorola P30 Note (Motorola One Power)

Motorola P30 Note

Se pare că saga denumirilor pe care Motorola le va folosi pentru terminalele sale pe piețele asiatice și respectiv pe cele occidentale este departe de final. Avem acum informații că Motorola One Power, despre care am mai vorbit acum câteva zile, nu este Motorola P30 deja lansat în China, ci va fi un terminal nou pentru piața chineză, care se va numi Motorola P30 Note. Ocazie cu care au ieșit la iveală și câteva detalii tehnice, pe care, deși am rețineri în a le crede, vi le prezint și vouă.

Viitorul Motorola P30 Note va fi construit în jurul unui display de 6,18 inchi, cu rezoluție fullHD+, aspect 19:9 și notch în partea de sus. În spate, treaba va fi făcută de o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 636 (procesor octa-core de până la 1,8 GHz), cu o memorie RAM de 3 GB sau de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, respectiv 64 GB.

Motorola P30 Note

Pe spate Motorola P30 Note va avea un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli, în timp ce camera foto frontală va fi de 12 megapixeli și va avea și funcție de Face Unlock. Telefonul va avea și senzor pentru citirea amprentei digitale (pe spate), dar și un acumulator cu o capacitate impresionantă de 5000 mAh și suport pentru încărcare rapidă.

Motorola P30 Note

Nu arată rău, însă parcă am ceva rețineri în a mă entuziasma la aceste informații până nu avem totuși ceva mai sigur. Toate detaliile au venit însoțite și de o pretinsă fotografie de presă cu Motorola P30 Note, care a scăpat accidental și a ajuns în atenția presei de specialitate.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep