HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Meizu 16X

Cateva detalii tehnice despre Meizu 16X

detalii tehnice despre Meizu 16X

Au ieșit la iveală câteva detalii tehnice despre Meizu 16X, un telefon care vine să întregească familia formată din Meizu 16 și Meizu 16 Plus. S-a întâmplat ca urmare a trecerii telefonului prin AnTuTu Benchmark, acolo unde a lăsat câteva urme. Ca de obicei, în urma procedeului de testare, o parte din configurația terminalului devine publică și este publicată pe conturile de social media ale AnTuTu. Astfel că putem să ne facem cât de cât o imagine despre ambițiile acestui Meizu 16X, un dispozitiv al cărui nume a fost confirmat oficial de către CEO-ul companiei.

detalii tehnice despre Meizu 16X

Meizu 16X se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 710, cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate vor fi ascunse în spatele unui display cu rezoluție 2160 x 1080 pixeli (aspect 18:9), ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, nu vom avea un ecran cu notch. Până la urmă, aceasta este, în materie de design, abordarea aleasă de Meizu pentru toată familia de telefoane.

Ca o scurtă paranteză, combinația enumerată mai sus se dovedește destul de competitivă, reușind un scor de 164.726 puncte în AnTuTu Benchmark.

Deocamdată acestea sunt cele câteva detalii tehnice despre Meizu 16X care se cunosc. Probabil că pe măsură ce ne vom apropia de momentul unui anunț oficial, acestea vor fi completate de alte detalii.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep