HomeFeaturedFocusNokia 6.1 Plus si Nokia 5.1 Plus lansate oficial la nivel global

Nokia 6.1 Plus si Nokia 5.1 Plus lansate oficial la nivel global

Nokia 6.1 Plus si Nokia 5.1 Plus

În cadrul unui eveniment desfășurat în India, HMD Global a anunțat disponibilitatea globală a două noi modele de smartphone. Este vorba despre Nokia 6.1 Plus si Nokia 5.1 Plus, două telefoane care, în ciuda numelor, nu sunt chiar noi.

Mai exact, sunt telefoanele care au fost lansate pe piața din China sub numele de Nokia X6 și respectiv Nokia X5, primele terminale cu notch ale companiei finlandeze.

Dacă în ceea ce privește specificațiile tehnice ale lui Nokia 6.1 Plus, lucrurile sunt destul de clare, despre modelul Nokia 5.1 Plus trebuie să mai discutăm. Va fi construit pe o platformă MediaTek Helio P60 (procesor octa-core), cu memorie RAM de 3 GB și capacitate internă de stocare de 32 GB. S-ar putea să existe și o variantă cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă.

Nokia 5.1 Plus

Pe spate avem un sistem dual camera, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli, iar în partea din față avem o cameră foto frontală de 8 megapixeli. Ecranul are o diagonală de 5,86 inchi și o rezoluție de 1520 x 720 pixeli (aspect 19:9). Acumulatorul are o capacitate de 3060 mAh.

Nokia 6.1 Plus si Nokia 5.1 Plus sunt telefoane din seria Android One, deci se presupune că vor veni cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare. Deocamdată lipsesc detaliile comerciale.

via Nokia (1), Nokia (2)

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep